Rólunk mondták

 

 

"Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az egyesületet. Lelkiismeretes, profi munkát végeznek a tánctanárok!  Egy ilyen helynek nem kell reklám! Reklám nélkül is szuper hely!!! Remélem minél több fiatal és idősebb csatlakozik majd a Danceland-hez."

Rózsa István

 

 

 

"Andi néni mindig mosolygósan nézel rám, és azt is szeretem amikor Dodónak becézel. Andi néni nagyon szép és szeretem őt. Jó vele táncolni szuper zenékre. És azt is szeretem ha sok dicséretet kapok amikor jól táncolom a botafogot. :) Egy szó mint száz: Szeretünk hozzátok járni táncolni!"

Molnár Laura és Dodó

 

 

 

"Azok a gyerekek akik tánccal foglalkoznak, lassan de biztosan megváltoznak. Személyiségük érzékenyebb lesz a szépre, a jóra, önmaguktól jobban odafigyelnek az igényességre az élet minden területén. És ki ne szeretné, ha gyermeke hasznosan töltené el a szabadidejét mindamellett, hogy jó társaságban, jól is érzi magát. Nagyon örülök, hogy Nálatok megtaláltuk azt a helyet, ahol mindez megvan!"

 Roberta és Zsófi

 

 

"Most néztük a videót, de szem nem maradt szárazon ahogy megláttuk, hogy Lucus milyen ügyesen lépked!! Köszönjük nektek Andi ezt a komoly munkát amit végeztek a pici és a nagyobbik Lányunkkal. Minden tiszteletünk a tiétek!!!"

Rózsa István és Gulyás Orsolya

 

 

 

"Tánctudás, mozgáskultúra, feszültségoldás, önbizalom-és személyiségépítés, viselkedéskultúra, jó társaság, táborok, barátságok , szórakozás, érték..... Andi néni és Peti bácsi szakértelme, pedagógiai érzéke, türelme, briliáns humora!!!!!!!! Ez még nem minden, de ez mind a DanceLand Tse." 

Humicskó Zsuzsi tanárnő

   

 

 

"Mivel eddig a napig nem láttam be az órára, hogy mit is tanul az én pöttöm lányom csak annyit, hogy minden alkalommal vidáman jön ki és alig várja a következő órát, büszke anyuka lévén végig bőgtem a fellépést :-) Köszönet a tánctanároknak, hogy a 4-5 éveseket megtanítottak ilyen ügyesen, összeszedetten mozogni. :-) "

Gulyás Orsolya

 

 

 

"Az első alkalmakkor, amikor elkezdtem táncra járni, még épp csak elmúltam 3 éves és nagyon féltem, el sem akartam engedni anyukámat. Aztán ahogy lassan telt az idő egyre jobban megszerettem és bátrabb lettem. Nagyon szeretek órákra járni és várom mindig a fellépéseket, versenyeket. Mindig büszkén mutatom az oviban az érmeimet amiket kapok. Köszönjük szépen a sok szeretetet amivel mindig vársz minket. Peti bácsi: nagyon szeretek veled játszani, fogócskázni, rosszalkodni. ;) "

Illés Eszti és szülei

 

 

"Köszönöm, hogy végül indítottál manó csoportot és így valami olyat tanítasz meg Eszternek, amit én a két bal lábammal nem tudnék :) Ehhez Eszter csak annyit fűzött hozzá: nagyon örülök, hogy táncolhatok!"

Szalay Judit és Eszti

 

 

 

"Szeretném megköszönni a türelmedet, végtelen kedvességedet amellyel a kislányaimat tanítod. Zsófi életében nagyon sokat jelent a tánc. Kikapcsolódást, mozgást, önkifejezést, személyiségfejlődést. Köszönöm Neked, hogy Zsófi szeret táncolni és hálás vagyok azért, hogy ez szívügyed..."

Lovas Pálma és Zsófi

 

 

 

"Köszönöm Neked a törelmet az odaadást s azt a rengeteg szeretetet amit a gyermekünknek adsz a tánccal és a kedvességeddel. Külön köszönöm a segítséget amit Tőled kapunk, hogy megértsük a problémákat, feladatokat s így mi is részesei lehetünk a tánc örömeinek s gyermekünk sikereinek."

Mihály Gréta és szülei

 

 

"Köszönöm, hogy türelemmel, szeretettel tanítasz. Remélem sok gyakorlással és közös munkával, sikeres táncos leszek. A tánc önbizalmat, fegyelmet és örömöt ad nekem. Szeretnék felnőni az újabb és újabb feladatokhoz, követlek mint példaképet. :) "

Nagy Viki és szülei

 

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár