Manó és Gyerek Társastánc

 

A MANÓ csoportba 3 éves kortól jöhetnek a gyerekek, míg a MINI-TALPAK csoportunkba az 5-6-7 éveseket várjuk. Itt, a játékosság mellett jól átmozgatjuk a gyerekeket, idővel pedig a társastáncok alapjaiba is betekintést nyernek. Először csak könnyedebb, nekik való, élvezetes táncokat, mozdulatokat és koreográfiákat ismernek meg. Megtanulnak összeszedetten, majd párban is mozogni, fejlesztjük a tartást és ritmus érzéket. A tanulás kis korban főként utánzás útján a leggyorsabb, de már itt is próbáljuk a csöppségeket ránevelni a koncentrációra és a megértésre. A visszahúzódó gyermekeket pedig igyekszünk ösztönözni, hogy bátrabbak, nyitottabbak és felszabadultabbak legyenek. Fontosnak tartjuk, hogy jól érezzék magukat az órán, legyen sikerélményük és mosolyogva jöjjenek ki a táncóráról. :)

 

GYEREK korcsoportba az alsósokat és felsősöket várjuk. A legfontosabb számunkra, hogy megszerettessük velük a mozgást, felszabadulhassanak a mai modern zenékre és hogy kialakuljon egy jó kis csapat, akiket sokszor egy életre összeköt a tánc, vagy az itt kialakított barátság. A késöbbiek folyamán aki szeretne, azt segítjük a versenyzői pályafutásán is, (Nemzetközi, Területi és Országos Bajnoki címmel is büszkélkedhetünk) de a gyerekek választhatnak majd a formációs (lány csapat) tánctanulás közül is. A gyerekeket inkább elmélyíteni igyekszünk. Megtanítjuk nekik, hogy a figyelem, a szorgalom, a kitartás, a lelkesedés, a bátorság és a magukba vetett hit milyen nagyszerű dolgot képes kihozni belőlük.

 

2022.év tavaszi órarendje

induló tanfolyamok menüpont alatt elérhető

 

Jelentkezés: Császárné Illés Andrea 06-20-555-44-38 vagy info@dancelandtse.hu

Helyszín: 2315 Szigethalom, Fekete u.5. DanceLand TáncStúdió

Az óra ideje alatt a kisebb babákkal, gyerekekkel lehetőség van használni a kisebb termünket, ahol játszhatnak addíg míg a nagy tesó táncol ;)

 

Hasznos tanácsunk: mindkét csoportnak az órára váltócipőt, egy kulcsa vizet kell hoznia, lányoknak szoknya viselése ajánlott. Van fiú és lány öltöző is. A szülők az óra végéig az előtérben várakozhatnak, olvasgathatnak, wifizhetnek. A manóknál lehetőség van több alkalommal is bent maradni az órán abban az esetben, ha a gyermek még nem elég bátor ahhoz, hogy egyedül csinálja végig az órát. Meg kell várni, míg ő magától megteszi az első lépést és megismerkedik az oktatóval és a klubtársakkal. Ez nem minden gyereknek megy egyformán, ezért igyekszünk ebben rugalmasak lenni. A jelentkezési lapot a helyszínen kell majd kitölteni. Az első alkalom próbaalkalom, tehát ha mégsem ez volt az elképzelés, ingyenes volt az óra számodra.

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár