Manó és Gyerek Társastánc

 

A MINI-MANÓ csoportba 3 éves kortól jöhetnek a gyerekek, míg a MANÓ csoportunkba az 5-6 éveseket várjuk. Itt, a játékosság mellett jól átmozgatjuk a gyerekeket, idővel pedig a társastáncok alapjaiba is betekintést nyernek. Először csak könnyedebb, nekik való, élvezetes táncokat és koreográfiákat ismernek meg. Megtanulnak összeszedetten, majd párban is mozogni, fejlesztjük a tartást és ritmus érzéket. A tanulás kis korban főként utánzás útján a leggyorsabb, de már itt is próbáljuk a csöppségeket ránevelni a koncentrációra és a megértésre. A visszahúzódó gyermekeket pedig igyekszünk ösztönözni, hogy bátrabbak, nyitottabbak és felszabadultabbak legyenek. Fontosnak tartjuk, hogy jól érezzék magukat az órán, legyen sikerélményük és mosolyogva jöjjenek ki a táncóráról. :)

 

GYEREK korcsoportba az alsósokat és felsősöket várjuk. A legfontosabb számunkra, hogy megszerettessük velük a mozgást, felszabadulhassanak a mai modern zenékre és hogy kialakuljon egy jó kis csapat, akiket sokszor egy életre összeköt a tánc, vagy az itt kialakított barátság. A késöbbiek folyamán aki szeretne, azt segítjük a versenyzői pályafutásán is, (Nemzetközi, Területi és Országos Bajnoki címmel is büszkélkedhetünk) de a gyerekek választhatnak majd a formációs (lány csapat) tánctanulás közül is. A gyerekeket inkább elmélyíteni igyekszünk. Megtanítjuk nekik, hogy a figyelem, a szorgalom, a kitartás, a lelkesedés, a bátorság és a magukba vetett hit milyen nagyszerű dolgot képes kihozni belőlük.

 

2020.év őszi órarendje

induló tanfolyamok menüpont alatt elérhető

 

Jelentkezés: Császárné Illés Andrea 06-20-555-44-38 vagy info@dancelandtse.hu

Helyszín: 2315 Szigethalom, Fekete u.5. DanceLand TáncStúdió

Az óra ideje alatt a kisebb babákkal, gyerekekkel lehetőség van használni a kisebb termünket, ahol játszhatnak addíg míg a nagy tesó táncol ;)

 

Hasznos tanácsunk: mindkét csoportnak az órára váltócipőt, kis üdítőt kell hoznia, lányoknak szoknya viselése ajánlott. Van fiú és lány öltöző is. A szülők az óra végéig az előtérben várakozhatnak, olvasgathatnak, wifizhetnek. A manóknál lehetőség van több alkalommal is bent maradni az órán abban az esetben, ha a gyermek még nem elég bátor ahhoz, hogy egyedül csinálja végig az órát. Meg kell várni, míg ő magától megteszi az első lépést és megismerkedik az oktatóval és a klubtársakkal. Ez nem minden gyereknek megy egyformán, ezért igyekszünk ebben rugalmasak lenni. A jelentkezési lapot a helyszínen kell majd kitölteni. Az első alkalom próbaalkalom, mindenkinek ingyenes.

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár