Induló tanfolyamok

 

Egyesületünk tagfelvételt hirdet az alábbi csoportokra 2021 őszi szezonra: 

( minden korosztálynak új kezdő csoportok minden ősszel indulnak, jelentkezés nyár folyamán és még szeptemberben lehetséges. Igény esetén tavasszal is indítunk csoportokat)

 

1. Manó Táncelőképző a legkisebbeknek: ebbe a csoportba a 3-4 éves gyerekeket várjuk. Kezdés: szeptember 01. szerda. Az órák heti 1x szerdánként 16:15-17:00 óráig lesznek. Az óráról és a tudnivalókról bővebben a "Manó és Gyerek társastánc" fül alatt olvashatsz. Becsatlakozás szeptember folyamán lehetséges.

 

2. Mini Talpak: az 5-6 éves korosztály számára ajánlott. Itt már ismerkedünk a latin táncokkal. Kezdés: szeptember 06. hétfő. Az órák heti 1x hétfőnként 16:30-17:30-ig lesznek. Az óráról és a tudnivalókról bővebben a "Manó és Gyerek társastánc" fül alatt olvashatsz. Becsatlakozás szeptember folyamán lehetséges.  

 

3. Gyerek társastánc: iskolás korúak jelentkezését várjuk. Egyedül is lehet jönni és párban is. Később a párosok és a lányformáció külön válik. Kezdés: szeptember 06. hétfő. Az órák hétfőnként 17:30-18:30-ig lesznek. Az óráról és a tudnivalókról bővebben a "Gyerek társastánc valamint az ifjúsági társastánc" fül alatt olvashatsz. Becsatlakozás szeptember folyamán lehetséges.

 

4. Felnőtt hobby kezdő társastánc: Szeptember 06-tól várjuk az új párokat a kezdő csoportba. Időpont: hétfőnként 19:30-20:30, melyekre előzetes bejelentkezés szükséges! További információ az " Ifjúsági és felnőtt társastánc" fül alatt.

 

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges! Császárné Illés Andrea: 20/555-44-38 vagy info@dancelandtse.hu

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár