Induló tanfolyamok

 

Egyesületünk tagfelvételt hirdet az alábbi csoportokra 2018 szeptemberétől: 

( a gyerek és felnőtt órák ősszel indulnak, jelentkezés nyár folyamán és még szeptemberben lehetséges)

1. Manó  táncelőképző: 4-5 éves korosztály számára. Jelentkezés szeptember 16-ig. Utána ingyenes próbaórák lesznek szeptemberben. Időpont: szerdánként 17-17:45-ig. További információ a "Manó és gyermek társastánc" fül alatt.

2. Manó Táncelőképző: 6-7 éveseknek. Már egy kis alaptudással rendelkező csoportba van lehetőség bekapcsolódni. Mivel új ismereteket tanulnak a gyerekek, nem probléma ebben a csoportban elkezdeni a tánctanulást. Ez a csoport szeptember 4-től már kezd, becsatlakozás szeptember folyamán még lehetséges. Időpontjai: kedd 16:30-17:30 és csütörtök 17-18h. További információ a "Manó és gyermek társastánc" fül alatt.

2. Gyerek kezdő társastánc: 8 éves kortól. Jelentkezés szeptember 16-ig. Utána ingyenes próbaórán van lehetőség részt venni. Időpontok: hétfő 16:30-17:30 és/vagy szerda 18-19h. A jelentkezők igényeihez igazítjuk, hogy heti egy vagy 2 alkalmas lesz a tanfolyam. További információ a "Manó és gyermek társastánc" fül alatt.

3. Felnőtt hobby kezdő társastánc: jelentkezés szeptember 16-ig, becsatlakozás szeptember folyamán még lehetséges. Ingyenes próbaalkalom szeptember 20. csütörtök 19-20h. Az órák utána mindig ebben az időpontban lesznek. További információ az " Ifjúsági és felnőtt társastánc" fül alatt.

 
Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges! Császárné Illés Andrea: 20/555-44-38 vagy info@dancelandtse.hu

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár