Induló tanfolyamok

 

Egyesületünk tagfelvételt hirdet az alábbi csoportokra 2020 őszi szezonra: 

( minden korosztálynak új kezdő csoportok minden ősszel indulnak, jelentkezés nyár folyamán és még szeptemberben lehetséges. Igény esetén tavasszal is indítunk csoportokat)

1. MINI-Manó és MANÓ táncelőképző: 3-4, utóbbi az 5-6 éves korosztály számára ajánlott. Mini-Manó Időpont: csütörtökönként 16:00-16:45-ig.  Manó csoportunk időpontja: hétfő 16:30-17:15 és péntek 17-17:45-ig. Becsatlakozás szeptember folyamán lehetséges. További információ a "Manó és gyermek társastánc" fül alatt.

2. Lányformáció: Alsós lányoknak. Már egy kis alaptudással rendelkező csoportba van lehetőség bekapcsolódni. Időpontja: csütörtök 17:00-18:30-ig.

3. Gyerek társastánc: Alsós gyerekeket várjuk, a már alaptudással rendelkező csoportunkba. Ide fiú-lány párosok jelentkezését várjuk. További információ a "Manó és gyermek társastánc" fül alatt.

4. Felnőtt hobby kezdő társastánc: Szeptember 02-án szerdán várjuk az új párokat a kezdő csoportba. Időpont: szerdánként 18-19h, melyekre előzetes bejelentkezés szükséges!

További információ az " Ifjúsági és felnőtt társastánc" fül alatt.

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges! Császárné Illés Andrea: 20/555-44-38 vagy info@dancelandtse.hu

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár