Ifjúsági és Felnőtt Társastánc

 

FELNŐTT hobby tanfolyamainkon fiatal párok és idősebb házaspárok töltik jókedvűen az estéiket. A cél, hogy heti egy alkalommal minden páros ki tudjon kapcsolódni. Nagyon fontos, hogy ebben az esetben ezt a hobbyt mindenki a kedvesével tudja csinálni. Fontos a mai felgyorsult világban, hogy megálljunk egy kicsit, levezessük a stresszt és csak a párunkra tudjunk koncentrálni. Ezeknek az óráknak ez a legfontosabb célja.

Az IFJÚSÁGI csoportba 13-14 éves kortól járhatnak a gyerekek 16 éves korig. Mivel ők már nem olyan kicsik, a haladás mértéke jóval gyorsabb. Célunk, hogy a fiatalok hasznosan töltsék szabadidejüket és barátokat szerezzenek. Ne az interneten ismerkedjenek, ne csak ott beszélgessenek és létesítsenek kapcsolatokat, hanem a való világban is. Megtanítjuk hogyan viselkedjenek a fiúk úriemberként, a hölgyek pedig igazi nőként. A magabiztosság, a nyitottság és az önkifejezés elérésének időszaka ez. Mi segítünk a kis kavicsokból csillogó gyémántot csiszolni.

 

 

2020. év őszi órarendje

Induló tanfolyamok menüpont alatt elérhető

 

Aki szeretné megtenni az első lépést, annak előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges! És ne feledd: nincs az a bal láb, amit mi ne tennénk jobbá! ;)

Jelentkezés: Császárné Illés Andrea 06-20-555-44-38 vagy info@dancelandtse.hu

Helyszín: 2315 Szigethalom, Fekete u.5. DanceLand TáncStúdió

Szükséges feltételek: váltócipő (hölgyeknek nem tűsarkú), kényelmes öltözék, törölköző, ásványvíz és persze a jókedv :)

Tanulható táncok: angol és bécsi keringő, tangó, szamba, cha-cha-cha, salsa, rumba, jive 

 

Hasznos tanácsunk: az órákra váltócipő, kényelmes ruházat és ásványvíz ajánlott. Van női és férfi öltöző is. A jelentkezési lapot majd a helyszínen kell kitölteni. Az első alkalom próbaalkalom, mindenkinek ingyenes. Várunk téged is szeretettel.

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár